Wij staan voor volmaakte veiligheid

Of u nu actief bent in de industrie, de overheid of het zeewezen gevaar ligt altijd op de loer. Angst is dan een slechte raadgever. Wend u liever tot RBC Group om uw volledige veiligheid te verzekeren.

Ons doel? Ongewenste gebeurtenissen voorkomen en het liefst helemaal uitbannen. In het belang van uw organisatie en werknemers, klanten en omgeving. Hoe? Door risicovolle situaties tijdig te detecteren en erop te anticiperen.

Divisies van RBC

Hebt u een specifieke beveiligingsoplossing nodig? Dan vindt u bij ons altijd een specialist ter zake. Na overleg met u stelt hij u een oplossing voor die perfect is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Volledig veiligheidspakket

 

Één maatregel is zelden genoeg. Voor volmaakte veiligheid hebt u vaak nood aan een uitgekiend pakket van beveiligingsoplossingen. Onder de regie van één nuchtere, deskundige en professionele partner: RBC Group.

Onze ervaring spreekt boekdelen. Al meer dan twintig jaar zorgen we voor de veiligheid van bedrijven en overheidsinstanties, terreinen en gebouwen. Bij ons vindt u een keur aan hoogopgeleide professionals, zoals:

 • Industriële brandwachten
 • Veiligheidswachten/1e lijns interventie
 • Gasanalisten
 • HSE/Safety officers

Daarnaast vindt u bij ons een waaier van geavanceerde en innovatieve technische veiligheidsoplossingen. Net zoals een ruim aanbod van veiligheidsartikelen – van brandblussers tot gasmelders.

Vaste veiligheidspartner

 

U merkt het: bij RBC Group vindt u een compleet aanbod van veiligheidsoplossingen én de knowhow om ze deskundig in te zetten voor uw organisatie. U krijgt één aanspreekpunt voor al uw vragen over veiligheid. En onze medewerkers staan zeven dagen op zeven en de klok rond voor u paraat. Dankzij die totaalservice hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw organisatie, medewerkers en omgeving. Zo focust u met een gerust hart op uw kernactiviteit.

RBC staat voor twintig jaar veiligheidservaring. Toch kijken we vooral naar de toekomst. Door te blijven investeren in:

 • De opleiding van ons personeel
 • De aankoop van de nieuwste materialen en innovatieve technologieën
 • Het behalen van alle noodzakelijke certificaten

Zo bent u zeker van een betrouwbare partner voor de lange termijn.

Verzekerd van optimale veiligheid

 

RBC Group is actief lid van sectororganisaties en andere belangrijke instanties binnen onze branche. En beschikt over alle relevante certificeringen, zoals:

Leg uw veiligheid in handen van RBC en geniet van:

 • Een professionele totaaloplossing
 • Service op lokaal, nationaal of Europees niveau
 • Één contactpunt, altijd bereikbaar

 

  Neem contact op

  Meer weten? Neem contact op met een van onze professionals