Industriële & Maritieme veiligheid

 

De industriële en maritieme branches staan niet voor niets bekend als ‘zware sectoren’. Want u, uw organisatie en uw werknemers krijgen af te rekenen met grote risico’s.

Is het mogelijk om u afdoende te beschermen tegen al die gevaren? Ja. Tegen een aanvaardbare kostprijs? Ja. Ga in zee met RBC Industriële en Maritieme Veiligheid.

Veiligheid onze core business

U merkt meteen dat veiligheid al decennialang onze corebusiness is. Daardoor zijn we de ideale partner om uw veiligheid te verzekeren. Ook als het gaat om complexe werken en projecten.

Bij RBC IMV vindt u:

 • Hooggekwalificeerd veiligheidspersoneel
 • Professionele veiligheidsmiddelen
 • Technische oplossingen
 • Strategisch advies

Bovenal bieden we u een integrale veiligheidsaanpak. Als u dat wenst, nemen we u echt alle werk uit handen en staan we garant voor uw veiligheid. U hebt één adres voor al uw veiligheidsvraagstukken. Zeven dagen op zeven en de klok rond staan we voor u klaar.

Reken op ons voor beveiligingsprojecten:

 • Op korte en lange termijn
 • Op bedrijfsterreinen en schepen
 • Op onshore en offshore locaties

 

Meer weten? Lees verder of stel uw vraag aan een van onze specialisten.

Stel uw vraag

Deskundige mensen,
professionele middelen

Kies de beveiligingsdienst die u nodig hebt:

 • hooggekwalificeerd veiligheidspersoneel
 • professionele veiligheidsmiddelen
 • technische oplossingen

Of laat ons verschillende elementen combineren tot één geïntegreerde oplossing met één aanspreekpunt voor u. Dan ligt u nooit meer wakker van uw veiligheidsbeleid.

Hooggekwalificeerd veiligheidspersoneel

Jazeker, er lopen behoorlijk wat ‘cowboys’ rond in de beveiligingssector. Veiligheidspersoneel dat wordt geselecteerd op uiterlijk, niet op bekwaamheid. Misschien vergroten die voor even het veiligheidsgevoel. Maar net zo goed schaden ze blijvend het imago van uw organisatie. En komt het echt tot een crisissituatie? Dan laten ze gegarandeerd steken vallen.

Daarom zet RBC IMV in op hooggekwalificeerd personeel. Mensen die in elke situatie exact weten wat te doen. We vergroten hun kennis met een uitgebreid pakket van opleidingen en trainingen. En houden hen scherp met herhalingssessies. Ondertussen zorgt onze fieldcoach ervoor dat alle kennis binnen onze organisatie up-to-date is én blijft.

 

Professioneel veiligheidspersoneel

 

Uw werk onderbreken omdat de nodige veiligheidsmaterialen ontbreken? Dat is frustrerend én kost u geld. Daarom levert RBC IMV die in een vingerknip. Detectieapparatuur en (persoonlijke) beschermingsmiddelen, valbeveiliging en communicatietools, … We hebben een uitgebreid assortiment op stock. Allemaal met keuringsbewijs en in perfecte staat.

 

Contacteer ons

Technische oplossingen 

 

Werkt u in of rond besloten of bijzondere ruimtes? Dan hebt u vaak (brand)veiligheidstoezicht nodig. Dat kunt u toevertrouwen aan industriële brand- en veiligheidswachten. Maar loonkosten rijzen al snel de pan uit. En missen is menselijk – dus zelfs de beste veiligheidswacht ziet al eens iets over het hoofd. Daarom zijn technische bewakingsoplossingen vaak goedkoper én veiliger.

Zo’n technische bewaking bestaat uit drie modulaire onderdelen:

 1. cameratoezicht in en buiten de besloten of bijzondere ruimte
 2. digitale toegangscontrole, bijvoorbeeld met een badge
 3. permanente gasdetectie

In combinatie met menselijk cameratoezicht is uw veiligheid op een optimale en betaalbare manier verzekerd.

Een hoog veiligheidsniveau tegen een betaalbare prijs? Het kan!

Bespreek uw situatie met onze specialisten.

  Neem contact op

  Meer weten? Neem contact op met een van onze professionals